Skip to main content

Teamleden gezocht voor E&R!


  • Gepubliceerd op:
    30 april 2024

E&R zoekt teamleden

Op zeven vertrouwde en vier nieuwe projectlocaties van E&R in de wijk (Bergen op Zoom, Zoetermeer, Wageningen, Groningen zuid en Zwolle zuid) gaan deze zomer activiteiten van start. Zo worden er onder meer leuke activiteiten georganiseerd voor volwassenen in Zwolle zuid en wil de kerk van Groningen zuid iets betekenen voor de kinderen uit de wijk. Zo wordt Gods liefde gedeeld. Ook op de vertrouwde locaties Beerze, Dordrecht, Scheveningen, Vrouwenpolder, Wezep, Emmeloord en Heerde is de activiteitenkalender weer gevuld en verzorgt het E&R-mimeteam een bijzondere voorstelling bij meerdere projecten.

Voor een aantal teams zijn wij op zoek naar teamleden!  

  • In Scheveningen deelt men het evangelie op de op de boulevard, wat verrassend goed ontvangen wordt door de toeristen en bewoners.
  • In Beerze wordt recreatie en evangelisatie geboden aan gasten van 3 campings. Veel campinggasten komen door het jaar heen terug om een E&R weekend mee te maken. Hier zoekt men teamleden uit de omgeving van Beerze.
  • In Vrouwenpolder organiseert men sport, spel en bijbelactiviteiten voor de vele bezoekers en bewoners. Afgelopen zomer was er bijvoorbeeld een politiehondenshow.

Dus ben je 16 + en wil je je geloof op een creatieve manier vormgeven? Meld je dan snel aan via  https://www.eenr.nl/teamlid of neem contact op met Anka von Lindheim via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over de projecten vind je op www.eenr.nl/projecten.