• Jubileumweekend de Voorhof Apeldoorn

    Jubileumweekend 2022

25 jaar De Voorhof

De Voorhof bestaat 25 jaar en dat gaan we vieren! In het weekend van 2-4 september is er een aantal leuke activiteiten waarbij je kunt aansluiten. Of je nou lid van de kerk bent (geweest), in de buurt van de kerk woont of nieuwsgierig bent naar onze kerk: je bent van harte welkom!

Feestweekend

We trappen af met een avondvullende cabaretshow van Ruurd Walinga, voor alle leeftijden. Toegang gratis! Over de show: Waarom moeten we vissers van en geen jagers op mensen worden? Waarom vergeleek Jezus ons met vissen en niet met insecten? Waarom is evangelisatie en zending nodig? In 'Happen naar de Baas' worden al deze vragen beantwoord. Na deze show kan iedereen voortaan binnen een minuut het evangelie uitleggen en nog grappig en duidelijk ook. En na afloop krijg je natuurlijk een vispas?

Zaterdag wordt de kerkzaal omgebouwd tot braderie. De opbrengst van deze braderie is voor de Voedselbank Apeldoorn. Binnen en buiten het kerkgebouw kun je lekker snuffelen tussen kraampjes en kleedjes. Er is een springkussen, schminkhoek en nog veel meer! Ook is er heel veel lekkers te eten. Dus heb je de kofferbakverkoop in Apeldoorn gemist? Kom dan alsnog je slag slaan bij deze leuke bazaar! Boeken, kleren, huishoudelijke spullen, creatieve maaksels… mis het niet! Te bezoeken tussen 10.00 uur en 16.00 uur. 


Zondagochtend is er een feestelijke eredienst en zondagmiddag ben je welkom bij een gezellige sing-in.

Programma

cabaretvoorstelling Ruurd Walinga ‘Happen naar de Baas

Vrijdagavond

2 september 20.00 uur

Cabaretvoorstelling Ruurd Walinga ‘Happen naar de Baas’

Zaterdag

3 september 10.00 - 16.00 uur

Braderie in en rond de Voorhof

Zondagmorgen

4 september 10.00 uur

Feestelijke kerkdienst

Zondagmiddag

4 september 16.00 uur

Singin

Bijbeltekst van de dag